Vi slår våra påsar ihop med Klockrent

De senaste månaderna har vi lärt känna många nya människor med samma brinnande intresse för klockor som vi och av en slump visade det sig att några av dem precis startat en sajt om klockor, på svenska.

Det var ju avsaknaden av detta som var en av de starkaste drivkrafterna till att vi skapade Klocksällskapets blogg och ju mer vi pratade med Nils och gänget bakom Klockrent desto tydligare blev det att vi borde göra detta tillsammans! Därför beslutade vi tidigare i veckan att slå våra påsar ihop.

Detta är otroligt spännande och med så många kollegor kommer vi kunna erbjuda en mycket mer levande sajt och resultatet börjar redan märkas i statistiken, och förhoppningsvis i materialet vi levererar.

Så vad händer nu?

Vi kommer publicera allt material på Klockrent och Svenska Klocksällskapet kommer återgå till att vara en social kontaktyta för klockintresserade utanför bloggar och social media. Vi kommer fortsätta posta medlemmars bilder på vårt Instagram-konto som vanligt och försöka besöka så många klockevent som möjligt, nu tillsammans med gänger från Klockrent!

Denna blogg kommer leva kvar tills vi hittat ett nytt användningsområde för domännamnet. Dock kommer den inte längre att uppdateras.

Ha en trevlig fortsatt dag och glöm inte att besöka oss på: www.klockrent.org

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s