Inför SIHH 2018

Salon International de la Haute Horologerie eller kort och gott SIHH är en av världens största klockmässor och går av stapeln i Genève i januari varje år. Till skillnad från t.ex. Baselworld som organiseras av Swatch Group är mässan öppen för fler olika utställare och de flesta stora klockhusen (utanför Swatch Group) finns representerade där.

visuel-bloc-2017-hp

Redan innan mässan brukar det dyka upp teasers för kommande klocksläpp och vi rapporterade tidigare om bland annat A Lange & Söhnes 1815 som släpps till ära av Walter Lange.

als-1815

Men även andra stora tillverkare som Audemars Piguet har fått en del utrymme i pressen senaste dagarna med sin Royal Oak Re-edition som släpps för att fira modellseriens 25-årsjubileum.

ro25

Den eminenta klocksidan Monochrome Watches har skrivit en sammanfattning över intressanta klockor som vi redan nu vet ska lanseras under veckan.

Även SIHH själva har släppt en del information om klockor som kommer lanseras under mässan. Deras lista finns att läsa här.

Hodinkiee kommer precis som tidigare år att göra livereportage från mässan.

Vi kommer självklart att följa mässan med sort intresse och rapportera tillbaka sånt vi tycker är intressant. Mässan börjar imorgon den 15 januari och sträcker sig fram till fredag den 19 januari.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s